12:32
Методоб'єднання вчителів світової літератури

23 лютого 2015 року у Яворівській гімназії ім. Осипа Маковея відбулося засідання окружної методичної  комісії вчителів світової літератури Яворівського освітнього округу №1(керівник ОМК Хомиця Л.Д.). На засіданні окружної методичної  комісії були присутні 9 вчителів світової літератури округу, методист райметодкабінету, директор та заступники директора гімназії.

         Вчителі відвідали  урок світової літератури у 2-В класі на тему: «Філософський зміст казки-притчі А.Сент-Екзюпері «Маленький принц»», який провела учитель Хомиця Людмила Дмитрівна. Девізом уроку стали слова із казки-притчі «Найголовнішого очима не побачиш. Добре бачить тільки серце». На уроці учні робили власні висновки про повчальний та філософський зміст твору. Для себе та присутніх гостей-вчителів  учні виготовили закладки для книжок із висловлюваннями із казки-притчі, що стали афоризмами письменника.

         Крім цього, на засіданні ОМК вчителі світової літератури спільно з методистом  райметодкабінету Майхер О.М. обговорили питання професійної мобільності сучасного учителя, провели практичне заняття по психології із учителем  та практичним психологом гімназії Петрик О.О., ознайомились із алгоритмом роботи із сайтом Міністерства освіти і науки України щодо вибору підручників із світової літератури на 2015-2016 навчальний рік.

Переглядів: 534 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: