10:19
Урочистості з нагоди Першого Дзвоника

Першого вересня усі шляхи ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги- дороги до знань, до нових сподівань і звершень.

Відбулись урочистості з нагоди Першого Дзвоника і в Яворівській гімназії  ім. Осипа Маковея.За доброю традицією 1 вересня розпочинається з молебеня  у храмі св. Юра, а продовжується урочистою лінійкою на шкільному подвір’ї. Привітати гімназистів зі святом зібралися батьки, вчителі та гості.Директор навчального закладу Моржин Н. Р. привітала усіх присутніх зі святом знань, побажала дітям у навчальному році нових успіхів і досягнень. За усі роки незалежності Україна вперше відзначила 1 вересня у стані неоголошеної війни, тому на урочистості вшанували пам'ять хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули під час проведення антитерористичної  операції.

  Привітати зі святом учнів  завітали керівник відділу освіти Яворівської РДА Дорош  М.П. та священики місцевих храмів, які побажали бути гордими патріотами України, гарно вчитися і шанувати своїх батьків та вчителів.

  Про завершення свята і початок нового 2014- 2015 навчального року сповістив перший дзвінок, по завершенню якого гімназисти вирушили на свій перший урок, який мав назву «Україна- єдина країна».

  Хочеться, щоб початок нового навчального року став початком нового, світлого, а головне мирного історичного періоду в житті нашої незалежної та єдиної України.

Переглядів: 555 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: