16:03
Всеукраїнський місячник бібліотек-2019

Упродовж  жовтня у Яворівській гімназії ім. Осипа Маковея проведено низку заходів під гаслом «Бібліотека НУШ – простір для освітніх можливостей кожного учня».

Всеукраїнський місячник бібліотек-2019 у нашій гімназії розпочався із книжкової виставки «Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу», яку організувала Наталія Шаманська. Також нею, шкільним бібліотекарем, і Марією Грюнер, соціальним педагогом, проведено бібліоквест «Найважливіший читач» та конкурс малюнків «Я і моя улюблена книга». А в 2-В та 3-В гімназійних класах пройшла літературна вікторина «Бібліотечне літо». Активними виявились і учні 1-А класу. Під наставництвом учителя трудового навчання Марії Кудрявцевої вони виготовили вітальні листівки до Дня захисника України. Учні 2-А класу разом із класним керівником Надією Данило відгукнулись на пропозицію Наталії Шаманської і прослухали цікаву розповідь про еволюцію книги.

На завершення Місячника гімназисти переглянули кілька відео-презентаціЙ:   «Як твориться книга», « Історія книги» і «Тарас Шевченко».

Переглядів: 318 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: