16:48
Виховна година "Правда про голодомор"

У листопаді в Яворівській районній дитячій бібліотеці спільно з шкільною бібліотекою Яворівської гімназії імені Осипа Маковея відбулася історична година «Правда про голодомор», в якій взяли участь учні 4-В класу разом з класним керівником Кудрявцевою М.В.

Зі вступним словом виступила бібліотекар Олександра Телегей, яка сказала, що кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які змушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок – голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв.

Активну участь в історичній годині взяли гімназисти Вікторія Вареніченко, Анна Фітель, Маряна Лаган, Софія Радейко, які декламували вірші присвячені голодомору. Учасники заходу переглянули документальний фільм «Голодомор 1932-1933 років в Україні»,  а також вшанували пам'ять жертв цієї страшної події хвилиною мовчання.

Із заключним словом до присутніх звернулася шкільний бібліотекар Марія Романик, яка наголосила, що важливо пам’ятати такі сторінки української історії. Захід завершився піснею Оксани Білозір «Свіча». У бібліотеці оформлена тематична полиця «Памятай Голодомор 1932-1933 років!!!»

Переглядів: 480 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: