11:07
Technovation Challenge 2018

         У суботу, 12 травня учениці гімназії Кущик Олеся, Пенцко Ірина, Мальована Юлія (6-Г клас) та Роган Юстина (7-В) взяли участь в регіональному етапі проекту Technovation Challenge 2018, який проходив у школі стартапів Київського політехнічного інституту. Метою цього щорічного міжнародного конкурсу є підтримка  жінок у сфері ІТ та заохочення дівчат до обрання кар’єри в програмуванні. Завданням учасників було визначити суспільну проблему і створити мобільний додаток,  який би допоміг у її вирішенні. Провівши опитування серед учнів, дівчата обрали темою своєї роботи надання школярам психологічної допомоги.  Після вивчення  курсу програмування, бізнесу та маркетингу наша команда під назвою Joji  створила мобільний додаток  Open Up, який допомагає учням знайти допомогу через гарячу лінію, психологічні статті, в спілкуванні один-на-один. Постійно  допомагав  дівчатам  волонтер Корпусу миру в Україні Джон Лілегард.

 Цьогоріч 91 команда зі всієї України зареєструвалися для участі в проекті, але лише 29 завершили роботу згідно всіх вимог та були запрошені у місто Київ для презентації свого додатку журі. Команди змагалися за участь в міжнародному етапі у Сан Франциско. Переможець цього етапу отримає фінансування на розвиток свого додатка від провідних технічних фірм світу. В Україні проект спонсорується  наступними організаціями Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), UN Women, U.S. Peace Corps і Microsoft.

Детальну інформацію про проект  Technovation Challenge 2018 можна знайти за посиланням http://technovationukraine.com/?page_id=229&lang=uk.

Переглядів: 507 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: