16:02
«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього»

23 лютого 2017 року з метою збереження пам’яті про історичне минуле нашого народу, військово-патріотичного виховання учні 9 класів Яворівської гімназії імені Осипа Маковея разом із заступником директора з навчально – виховної роботи Молящою Оксаною Ярославівною відвідали Музей військової історії Яворівщини.

         З вуст екскурсовода гімназисти дізнались чимало цікавих фактів про війну в Афганістані, про трагічні події на Майдані в Києві. Також дев’ятикласники мали змогу побачити багато експонатів тих часів, зокрема: військову зброю та одяг, зворушливі світлини з постатями загиблих героїв, багато речей – свідків війни.

         Гімназисти поспілкувались з учасниками бойових дій в Афганістані та зустрілись із яворівським поетом, батьком загиблого Тараса Пазина, Іваном Дмитровичем Пазином, який прочитав вірш, присвячений «небесному лицарю». А на завершення всі присутні спільною молитвою вшанували пам'ять загиблих Героїв.

         Війна – це найстрашніше, що може бути в нашому житті. Отож ми повинні пам’ятати про «вічні» подвиги героїв, які боролись за мир і спокій у державі та віддали за це життя. Адже «хто не знає свого минулого, той  не вартий майбутнього».

Переглядів: 475 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: