14:43
«Ігри патріотів»

14 жовтня команда Яворівської гімназії імені Осипа Маковея взяла участь у спортивно-патріотичних змаганнях  «Ігри патріотів», які проводила Громадська організація  «Самооборона Яворова». У запеклій боротьбі гімназисти здобули І місце і були нагороджені цінним призом.

Команда складалась із 10 учасників, а саме: Хайруліна Олександра, Петрухи Володимира, Масюка Андрія, Шийчина Маркіяна, Альмеса Юрія, Лопачака Василя, Лукасевич Лідії, Піти Ірини, Чепіль Ярини, Надточія Маряна. Керівником наших «Отаманів» був вчитель предмета «Захист Вітчизни» Світлак Я.Й.

Організаторами змагань було проведено низку цікавих естафет, де школярі змогли продемонструвати свою фізичну підготовку, вправність та креативність. Найбільше запам’ятались такі змагання, як перетягування линви, ходьба по траві на трьохметрових лижах, підтягування на перекладині, подолання трьохсотметрової відстані на човні через водойму, пересування на ходулях. Особливе захоплення як і в учасників, так і в глядачів викликала стрільба з лука та забивання пенальті по воротах суперника учасниками кожної команди.

Приємним завершенням насиченого дня змагань став смачний куліш, яким пригостили організатори учасників.

Щиро дякуємо за чудово проведений час на «Іграх патріотів»!

Переглядів: 337 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: