17:17
"Я обираю життя без ВІЛ"

На жаль, Україна залишається одним із лідерів за кількістю людей з ВІЛ-позитивним статусом в Європі. Тому ця проблема вимагає залучення учнівської молоді до профілактичних заходів.

   З цією метою у четвер, 1 грудня 2016 року, у рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Яворівській гімназії ім. Осипа Маковея було проведено ряд заходів, серед них: заняття з елементами тренінгу «Я обираю життя без ВІЛ» ( учитель Бачало О. Р.), «Небезпека інфікування ВІЛ» ( учитель Ваньо Т. В.), конкурс брошур та малюнків на тему: «СНІД. Не залишимося байдужими» ( учитель Бідак Р. П.).

   Упродовж тренінгу «Я обираю життя без ВІЛ» учні 9-тих класів мали змогу разом з учителем біології Бачало О. Р. проаналізувати статистичні дані щодо ВІЛ-інфекції  не лише на Яворівщині та у Львівській області, а й в Україні загалом. В ігровій формі було опрацьовано шляхи зараження вірусом імунодефіциту, способи уникнення цієї  інфекції, методи діагностики та історію дослідження віруса. 

    Активну участь у заході взяли адміністрація гімназії та голова Яворівської РДА Орест Хлян, який виступив перед гімназистами з промовою.

Переглядів: 442 | Додав: гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: