13:07
День ООН

   У рамках святкування Дня ООН у приміщенні актового залу Яворівської райдержадміністрації  відбувся захід, приурочений цій події.

      На свято завітали представники райдержадміністрації та відділу освіти, учителі й учні Яворівських шкіл. Наші гімназисти також долучились до урочистостей і стали активними учасниками даного дійства.

      Присутні прослухали цікаві виступи про історію створення ООН, ознайомились із завданнями й цілями цієї організації та її досягненнями тощо. Кульмінацією свята стало спілкування наживо із головою Яворівської райдержадміністрації Хляном Орестом  Васильовичем. Школярі мали змогу поставити запитання й отримати на нього вичерпну відповідь.

     На завершення  голова райдержадміністрації та начальник служби у справах дітей Олена Рис вручила подарунки президентам учнівського самоврядування на згадку про цей день. А Каліцінська Галина Мирославівна запропонувала дітям  взяти участь у конкурсі на найкращий твір-есе про сьогоднішню зустріч. Нагорода переможцеві – один день перебування в райдержадміністрації.

Переглядів: 387 | Додав: гімназія | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: